Nikotinfritt snus som smakar som vanligt nikotinhaltigt lakritssnus!

Onico lakrits är helt fantastiskt för mig som i och med det här testet, ska försöka sluta snusa för alltid. Har aldrig varit en storsnusare men ungefär tre dosor om veckan har jag väl fått i mig i alla fall. Jag har upptäckt att det kanske inte är nikotinet som jag är särskilt beroende av, utan snarare en kombination av nikotinet och själva känslan av att snusa, för när jag använder Onico Lakrits är abstinensbesvären väldigt små eller obefintliga. Att sedan ta steget från Onico till inget alls kommer förhoppningsvis vara enklare än att gå från nikotinsnusare till ingenting alls.

Onico ligger och känns som en vanlig snus under läppen. Dosan är stilren och har en väl vald färg. Jag har tidigare snusat en hel del lakritssnus och Onico träffar helt rätt när det kommer till smaken. Jag kan knappt skilja en nikotin-snus med lakritssmak från dessa Onicoprillor. Smaken håller i sig länge.

Onico Lakrits är det enda nikotinfria snusalternativet som jag har testat som jag tycker är gott. Nackdelen är priset, då den är dyrare än många snussorter (42kr på närmaste tobaksaffär) och framför allt nikotinfria alternativ. Å andra sidan är den billigare än vissa andra snussorter. För mig är den helt klart värd priset eftersom jag verkligen känner att det hjälper när snussuget är för stort, och jag tillsammans med min vän som också varit med och testat kan definitivt rekommendera det här nikotinfria alternativet till snus.